Goce Delčeva 40/II, Novi Beograd

  2693-088 i 2606-972

Auto škola

Od 14.12.2013. AMK Novi Beograd ima rešenje MUP-a da može osposobljavati kandidate za vozače "B" kategorije i organizovati vozačke ispite prema novom pravilniku.

Obukom vozača i polaganjem vozačkih ispita bavimo se od osnivanja pre 55 godina. Možemo sa ponosom tvrditi:

Najviše stanovnika Novog Beograda naučilo je da vozi i položilo vozački ispit kod nas.

Nemojte sumnjati da to možete i vi. Nikakvog značaja nema da li ste do sada probali da vozite ili ne. Dajemo vam najnužnija obaveštenja o obuci, a deteljno ćemo vas obavestiti telefonom ili lično.

Na snazi je novi Zakon o bezbednosti saobraćaja i novi Pravilnici koji regulišu obuku vozača. Dajemo vam kratka uputstva za obuku i polaganje vozačkog ispita "B" kategorije.

Ko ima pravo da se obučava i da polaže vozački ispit "B" kategorije?

Obuka i polaganje vozačkog ispita "B" kategorije se sastoji od:


Kandidat koji završi obuku i položi vozački ispit u celini, dobija PROBNU VOZAČKU DOZVOLU. Trajanje ove dozvole je godinu dana, bez obzira na godine starosti, posle čega dobija dozvolu koja nema ograničenja za početnike.

Ukoliko vozač-početnik sa probnom dozvolom ima manje od 18 godina, do punoletstva može da upravlja vozilom pod nadzorom punoletnog lica koje ima vozačku dozvolu "B" kategorije u trajanju od najmanje 5 godina i koje ogovara za njegove postupke.

Kandidati koji poseduju vozačku dozvolu "AM" (ranije PSP) ili "A1", za polaganje ispita za vozača "B" kategorije moraju imati 7 nastavnih časova teorije i 35 moto časova praktične obuke , a vlasnici vozačkih dozvola "A2" ili "A" kategiorije moraju imati teorijsku nastavu od 7 časova i praktičnu obuku od 30 časova na vozilu "B" kategorije.

Cenovnik je formiran prema Odluci nadležnog ministarstva. Pri upisu ćemo vam ponuditi Ugovor, gde su svi uslovi obuke i plaćanja precizno definisni.

Plaćanje se vrši postupno u više rata, a moguće je i beskamatno kreditiranje na šest ili više meseci po dogovoru.

NAPOMENA: Kandidati koji su završili kompletnu obuku zaključno sa 24. januarom 2013. godine mogu uz dopunu nastaviti obuku i polaganje. Dopuna se sastoji od 3 dopunska nastavna časa teorije i 3 dopunska časa vožnje. Pored toga moraju imati odslušan i položen kurs iz Prve pomoći. Kursevi i polaganje PRVE POMOĆI vrše se u opštinskim organizacijama CRVENOG KRSTA.

Za više informacija pozovite 26-93-088
Radno vreme: PON - PET 8-19h | SUB 8-14h